Overlijden Fokke Kraak

Vol ongeloof, ontzetting en verwarring hebben we 18 mei te horen gekregen, dat je plotseling was overleden. Eigenlijk kan ik het nog steeds niet geloven, en met mij velen.

Wij van HATAC kennen jou als iemand, die begripvol was, liefhebbend, alles voor iedereen over had en vooral als een zeer sociaal persoon een prachtig mens en een ware levensgenieter, maar ook iemand die oog en oor had voor de medemens.

Niets was voor jou teveel en jij bood altijd een helpende hand, daar waar nodig.

Dit heeft dan ook geresulteerd in een indrukwekkende staat van dienst bij HATAC;

Je bent begonnen als lid in 1996. Dat betekent, dat je al meer dan 25 jaar lid was en tijdens onze laatste algemene leden vergadering ben je hiervoor gehuldigd , als erelid.

Vanaf 2011 stortte je je op de functie van secretaris. Deze rol voerde je nog steeds uit. In die hoedanigheid fungeerde je als een spin in het web en daar vond je jezelf het beste passen. Op de voorgrond treden was niet echt jouw ding. Daar “misbruikte” je de voorzitter voor, zo zei je altijd.

HATAC kon zich geen betere secretaris wensen. Je had altijd alles tot in de puntjes voor elkaar en waar nodig direct bij de hand.

Naast het secretarisschap heb je o.a. de administratie verzorgd. Je was interim jeugdtrainer (2017-2019), contactpersoon met Keender en de school t.a.v. huur overeenkomsten en huurschema’s en het begeleiden van de financiële afwikkelingen + bestellingen van de Bar.

Kortom te veel om op te noemen en dat onderstreept nogmaals hoe belangrijk jij voor onze club bent geweest.

Fokke, bedankt voor alle jaren dat wij jou hebben mogen kennen en met jou hebben mogen samenwerken.

Alle leden van HATAC zullen je ongelofelijk missen. Ons medeleven gaat ook uit naar de familie en vrienden en het afdelingsbestuur NTTB Oost. Fokke was ook daar penningmeester.

Rust zacht.