Voor bedrijven

Voel je thuis bij T.T.V. HATAC!

HATAC is een sportieve en gezellige tafeltennisvereniging uit Haaksbergen, voor jong en oud. Sinds de oprichting in 1966 is HATAC al meer dan 55 jaar een vereniging die niet meer weg te denken is uit de Haaksbergse samenleving. De vereniging speelt al jaren een verbindende rol in de maatschappij op het gebied van sportiviteit, sociale cohesie en gezondheid. En, niet onbelangrijk, onze gehaktballen, verkrijgbaar in sportkantine ‘De Cactus’, zijn beroemd bij tafeltennissers in heel Twente!

Onze trouwe leden zorgen ervoor dat HATAC zoveel méér is dan alleen tafeltennis, het is een familie waar iedereen welkom is, ongeacht je leeftijd of niveau. HATAC bestaat momenteel uit circa 50 actieve leden die twee tot drie keer per week trainen, op maandagavond, woensdagochtend en donderdagavond. Je vindt ons op deze dagen in de Gymzaal Sint Bonifatius aan de Lijsterstraat 11 te Haaksbergen.

Naast de reguliere trainingsavonden is het ook mogelijk om in competitieverband te spelen. Op donderdag- en vrijdagavond spelen de senioren competitie, op zaterdagochtend de jeugd. Ook worden jaarlijks meerdere toernooien georganiseerd, waaronder het Buurt- en Bedrijventoernooi, 40-puntentoernooi en het Recreantentoernooi. Gezelligheid, sportiviteit en omkijken naar elkaar (‘noaberschap’), zijn de speerpunten van HATAC.

Meer weten over HATAC of gewoon een kop koffie drinken over de sponsormogelijkheden? Dat kan! Neem even contact op met Jan Bosch (06-53266809) of laat je gegevens achter op het contactformulier. Dan nemen wij contact met je op.